LiivsTerapi var ikke mit første forsøg. Langt fra!

Nævn en behandlingsform i både det etablerede sundhedssystem og i den alternative verden. Jeg har prøvet det!

Jeg søgte og søgte efter noget, der kunne hjælpe mig af med mine heftige smerter og udmattelsen. Jeg lærte også mange ting om mig selv i kognitiv forstand.

Problemerne blev identificeret, men løsningerne dukkede ikke op, uanset, hvor mange psykologer, læger, urtedoktorer og healere jeg opsøgte.

Forståelsen af problemerne blev udelukkende i mit hoved. Det nåede aldrig ud i kroppen.

Så kom Dorte med hendes blide, intuitive og omfavnende behandling og endelig forstod jeg sagens kerne sådan helt ind i kroppen, og herfra kunne jeg begynde at røre på mig.

Jeg forstod, at jeg ikke var energiforladt, men at energien var fanget inde i min krop.

Jeg forstod at mavepinen og kvalmen var en kæmpestor styrke og positivitet, der skulle have plads.

Jeg forstod at jeg skulle lytte, se og mærke ikke kun med hjernen men med hele mig.

Alle svarene var inde i mig selv. Det har været den allerstørste øjenåbner for mig.

Svarene er inden i mig ikke uden for mig.

Dorte havde nøglen ind til alt det potentiale, der ligger i mig. Hun hjalp mig med at låse op og nu kan jeg mærke, at min krop er mig.

Den modarbejder mig ikke, den samarbejder. Den fortæller både, hvad der er galt, og hvor jeg kan gå hen inde i mig selv for at løse det.

Inden i mig er et hav af energi, viden og muligheder. Min krop mærkes ikke længere som et alt for stort hylster, jeg ikke kan udfylde. Min krop er mig og jeg fylder den ud til hver en celle. Jeg øver mig stadig i at lytte, men nu mærker jeg mig selv så meget bedre. Det Dorte kunne, var at få ideen og intentionen fra hjernen og ind i resten af kroppen.

Den blev til en sandhed for mig - det føltes rigtig. Jeg skal ikke tænke:” Nu skal jeg sætte en grænse”. Hun har hjulpet mig til at mærke det, vide det i hele kroppen, som den naturligste ting i verden.

Inden i har jeg en femårig pige med en utrolig livsnerve og en imponerende intuition. Hun ved altid, hvad der er rigtigt og forkert for hende, og kommer der symptomer fra hende, ved jeg det er på tide at mærke, hvad jeg vil og ikke vil. Hun ved at livet ikke kun skal være alvorligt, og at det er vigtigt at lege, for gennem legen bestiger vi bjerge og overkommer frygt mens vi har det sjovt.

Jeg har også en kraftfuld ung kvinde inde i mig, der er en ildsjæl og som aldrig er bange for at stå op for sig selv og hun bevarer er altid sin integritet, men på en mild, drillende og elskværdig måde. Hun er nu blevet mit naturlige kraftcenter og jeg kan altid finde indtil hende og min egen styrke, hvis jeg skulle føle mig overset eller trampet på.

Når jeg kan mærke hvem jeg er og hvad jeg vil, bliver det også et meget tydeligere signal jeg sender til omgivelserne.

Jeg er gået fra at føle, at universt modarbejdede mig, til at føle det samarbejder. Der er nogen eller noget derude, der lytter, forstår og er imødekommende.

Jeg ved at jeg har en smuk og betydningsfuld rolle at udfylde her på jorden og det vigtigste, det der går før alt andet, er at være mig.

Når jeg er, kan jeg handle. Så nu er jeg selv i bevægelse. Det er mig der sidder ved rattet. Det er mig, der trykker på speederen og bremsen. Jeg bestemmer retning, fart og hvornår det er tid til en pause.

Jeg kan stadig blive overvældet og stresset. Jeg får stadig dage med anfald af voldsomme smerter og træthed, men noget er forandret.

Jeg er anderledes. For jeg ved hvem jeg er.

Jeg er sikker helt ind i min knoglemarv på, at jeg er værdifuld. At alt er Ok, hvis jeg bare er.

Bliver jeg i tvivl om ting og bliver mine grænser overskredet, kender jeg præcis de steder i mig, hvor svarene er, der hvor jeg sætter grænser for mig selv og dem der omgiver mig.

Der hvor jeg mærker lysten, evnen og viljen. Det et den største befrielse og glæde i verden. Med Dortes hjælp, har jeg fundet hjem, og jeg vågner hver morgen og ved at alt er godt, og at jeg er lige der, hvor jeg skal være.

Vågner jeg en dag og føler et behov for at være et andet sted, kender jeg vejen.